top of page

Mercat Intercanvi de llibres a 9 Graons

Donat l’èxit de l’edició del darrer curs, el passat divendres 10 de maig va tenir lloc el 2n Mercat d'intercanvi de llibres de l'escola 9 Graons, organitzat per la Comissió de Sostenibilitat i famílies voluntàries.

L’objectiu va ser el foment de la lectura i de la sostenibilitat, de forma que els participants portessin un conte o llibre que els hagués agradat moltíssim perquè altres persones els poguessin gaudir de nou. 


Aquest any a mès vam incorporar algunes novetats, com va ser la inclusió d’una taula de llibres per a adults, o la creació d’una franja adicional d’edat infantil per tal de facilitar que els infants tinguessin un millor accés als llibres adequats a la seva capacitat lectora.

Vam dividir els llibres en quatre categories de edat orientativa, amb exemples dels llibres correspondents a cada franja: 3-5 anys, 6-7 anys, 8-10 anys, i adults.


Durant la setmana del 29 d’abril vam recollir els llibres davant de consergeria i al pati, i cada infant o adult que portava un llibre rebia un tiquet de la franja del llibre que havia portat.




El dia 10 a la tarda vam muntar les paradetes al porxo de l’escola, aprofitant l’activitat del pati obert, i es va realitzar l'intercanvi a la sortida de les classes. 


Per les paradetes van passar nombroses famílies i infants, que volien triar el llibre que més els interessava o els cridava l’atenció. Com a recordatori de la jornada es va regalar a cada participant un punt de llibre.


En total es van intercanviar gairebe 120 llibres. Els llibres sobrants al finalitzar el mercat seran cedits a l’escola i a una associació d’infants o de donació de llibres.



Va ser una jornada festiva i molt enriquidora gràcies a la vostra participació.


Ens veiem a la III edició! 


Comissió de Sostenibilitat,

AFA 9 GRAONS


38 visualizaciones

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page